Alegerea Studenților în Comisia de Etică Universitară

Universitatea Transilvania își deschide ușile pentru alegerea reprezentanților studenților în Comisia de Etică Universitară, o instanță esențială pentru menținerea integrității academice și a valorilor etice în mediul universitar.

Dacă sunteți interesați să faceți parte din această comisie și să contribuiți la menținerea unui mediu universitar etic și corect, vă încurajăm să vă depuneți candidaturile.

Pași pentru Candidatură:

  1. Eligibilitate: Pentru a candida, trebuie să fiți studenți înmatriculați la Universitatea Transilvania, fără sanctiuni penale, disciplinare sau abateri de Ia etica universitară.
  2. Documentele necesare: Dosar ce va conține un CV (în format Europass) și
  3. o scrisoare de intenție.
  4. Depunderea candidaturii: Dosarul se trimite Ia adresa de e-mail: prorector-studentimediu.ext@unitbv.ro.
  5. Termen de depunere: Candidaturile trebuie depuse până în data de 10.10.2023.
  6. Evaluarea candidaților: Candidații vor susține un interviu în fața studenților reprezentanți în Senatul Universității în data de 11.10.2023, la Aula Sergiu Chiriacescu, sala UI2.

Trebuie avute în vedere următoarele documente:

Regulamentul de Comisiei de Etică Universitară: https://www.unitbv.ro/documente/despreunitbv/regulamente-hotarari/regulamentele-universitatii/etica/Regulament_CEU_04.09.2023.pdf

Carta Universității Transilvania din Brașov: https://unitbv.ro/documente/despreunitbv/regulamente-hotarari/carta-universitatii/Carta%20UnitBv.pdf.

SUCCES!