Workshopuri la Facultatea de Știința și ingineria materialelor

Înscrieri până în 14 iulie 2024

Vrei să înțelegi domeniul ingineresc dar și utilitatea deprinderii unor abilități și cunoștiințe atât tehnice cât și manageriale sau importanța securității locului de muncă?

Te invităm câteva zile la Brașov să vezi cum ar fi să fii student la Facultatea de Știința și Ingineria Materialelor. Îți oferim cazare gratuită și masa de prânz. Workshopurile sunt gratuite și sunt programate să se desfășoare în două perioade:

Workshop 1 22 - 25 iulie 2024
Workshop 2 - 29 iulie - 1 aug 2024

Înscrie-te la unul din cele două workshopuri și poți învăța să utilizezi o imprimantă 3D și să-ți creezi singur diverse obiecte! Participarea la workshopuri îți va oferi o diplomă de participare și posibilitatea de a trece în CV-ul tău această activitate.  

CUM TE ÎNSCRII?

Trimite un mail la: f-sim@unitbv.ro  cu datele tale (nume, prenume, domiciliul, liceul, clasa, media generală a anului școlar 2023-2024), intenția de a participa la școala noastră de vară și perioada preferată (workshop 1 sau 2). Dacă ești minor, nu uita să ne atașezi la mail și acordul semnat al unuia dintre părinți (vezi AICI formularul).

Te așteptăm la Facultatea de Știința și ingineria materialelor! Te așteptăm să vezi ce frumoasă e viața de student la UNITBV!

sim site